Vuurhaarden van Magma

De zomer komt er weer aan, maar belangrijker nog, zijn de heerlijke zomeravonden die daarmee gepaard gaan! Na een lange dag hard werken of juist na een heerlijke dag in de natuur te hebben doorgebracht, is er niets lekkerder dan helemaal tot rust komen in je eigen tuin. Hetgeen wat vaak ontbreekt is de warmte en gezelligheid van de woonkamer. Om die sfeer naar je tuin te brengen hebben wij de vuurhaarden van Magma. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat de warmte naar voren wordt gestuwd. Hierdoor kan je de warmte precies de richting op laten gaan die jij wilt. Daarnaast is de vuurhaard in drie verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: Cortenstaal, RVS en Zwart, zodat er voor elke tuin een passend model is!

Vuurhaarden van Magma

Stijlvol koken

De vuurhaarden van Magma zijn niet enkel stijlvol en warmte voorzienend. Maar ze kunnen ook gebruikt worden om buiten de lekkerste gerechten mee te maken. Creeër je eigen tuin-pizzeria met de Outdoor Pizza-Oven Set en verras je familie en vrienden met jouw eigen gemaakte houtoven pizza’s. 

Wanneer je meer een fan van houtgestookte barbecues bent, dan zit je met het Barbecue Rooster voor de Magma Vuurhaard gebakken. Met dit makkelijk te gebruiken rooster geniet van de warmte en gezelligheid van de vuurhaard en kun je de lekkerste vis, vlees en groenten bereiden. 

Zoals je kunt zien is de veelzijdigheid van deze vuurhaard op het gebied van buiten koken heel groot. En omdat je hem in de tuin kunt plaatsen waar jij wilt, hoef je niet ver weg van je familie of vrienden te zijn wanneer je de lekkerste maaltijden voor ze maakt. Eten bereiden en gezellig samen zijn, de Vuurhaarden van Magma maken het mogelijk!


Maak jouw Magma Vuurhaard compleet

Naast de uitbreidingen op het gebied van van koken, zijn er nog meer accessoires waarmee je jouw Magma Vuurhaard helemaal compleet kunt maken. Een Magma Vuurhaard is natuurlijk een verrijking voor je tuin: functioneel en smaakvol. Maar vuur blijft een verschijnsel wat nooit 100% te controleren is, waardoor er nog soms vonken uit de vuurhaard kunnen ontsnappen. Dit kan wellicht schade aan je tegels, gras of andere een ondergrond veroorzaken. Om dit te voorkomen is er de Vonkenvanger van Magma, die ervoor zorgt dat je wel van de schoonheid en warmte van de vlammen kunt genieten, maar geen schade door de vonken krijgt.

Voor verdere bescherming van jouw tuinvloer is er de Magma Vloerplaat, deze zorgt er niet alleen voor dat de ondergrond van jouw tuin beschermd wordt, maar maakt jouw vuurhaard extra stijlvol. Wanneer je na een gezellige avond met familie en vrienden in de tuin klaar bent om richting bed te gaan, maar het vuur nog niet uit is, dan kun je om het vuur veilig te laten doven de Voorzet/Doofkap gebruiken. Wanneer je de doofkap op de vuurhaard plaatst kun je zelf veilig de vuurhaard verlaten. Waardoor je niet met water hoeft te blussen en dus geen modder van as veroorzaakt of je voorkomt dat je ongewild bij het vuur moet wachten totdat hij uit is. Als de vuurhaard is afgekoeld kun je hem extra goed tegen weer en wind beschermen door de Magma Tuinhaard Beschermhoes er omheen te doen. Met behulp van deze beschermhoes  zorg je ervoor dat je nog langer van jouw Magma Vuurhaard kan genieten!

Geef jouw zomer extra warmte

Dus als je wilt koken in jouw tuin of gezellig warm en knus de zomeravonden met familie en vrienden wilt doorbrengen. Dan is de Magma Vuurhaard perfect voor jou en jouw tuin. Dankzij het handvat en het lage gewicht (15 kg) van de vuurhaard is hij ook makkelijk te verplaatsen. Waardoor hij niet gebonden is aan een vaste plek in de tuin en hij dus op de plek kan staan waar jij hem op dat moment nodig hebt. De drie verschillende uitvoeringen maakt dat hij past bij elk tuinontwerp, waaronder die van jou. Samen met alle accessoires en het stijlvolle ontwerp is het één van de compleetste, veiligste en mooiste vuurhaarden die momenteel op de markt is. Dus verwen jezelf, je familie en je vrienden met een lekkere pizza avond of een heerlijke barbecue met deze vuurhaard. Geef je tuin de gezelligheid die het verdient en geef jouw zomer extra warmte!

Laat een reactie achter