Workshops & buitenfairs

Wij gaan een aantal keren per jaar naar een buitenbeurs of evenement. Voorwaarde die wij hebben is wel, dat als wij worden gevraagd wij op open vuur of met briketten mogen demonstreren. We merken dat als wij zelf in actief bezig zijn, mensen bewust langskomen om te proeven en te kijken.

Datums workshops 2025:

De Vuurmeester (Christian Boomker) geeft workshops “oorspronkelijk koken” op zijn eigen locatie.

  • Nader te bepalen!

Aanmelden via bovenstaande link.

 

Bûtenshûs Kokkerelle geeft workshops “Authentiek buitenkoken” op ons thuislocatie te Broeksterwâld en op de volgende locaties.

  • 22 maart brood en banket
  • 13 september vlees uit de Dutch Oven
  • 25 oktober Herfstgerechten

 

Buitenkookproducten verzorgd workshops op ons thuislocatie te Broeksterwâld

  • 21 juni Harry Venema (wereldkampioen snertkoken) Bourgondisch buitenkoken Lets Meat

 

Wil je reserveren voor een workshop van Bûtenshûs Kokkerelle of ons eigen klik dan hier.