Buiten Fairs

Buiten Fairs

Wij van buitenkookproducten staan op diverse buiten fairs in Groningen, Friesland, Drenthe en Gelderland.
Op de fairs laten we jullie zien wat je allemaal met de buitenkook producten kunt doen.

Zo kun je bijvoorbeeld zien hoe je diverse gerechten op een vuurton van Petromax kunt maken en kunnen we je vertellen wat je allemaal in een Dutch oven kunt bereiden.

Ben je benieuwd naar onze producten of ben je op zoek naar een origineel kado voor een buitenmens? Kom ons dan eens bezoeken tijdens een van deze buiten fairs!

Helaas zoals iedereen weet gaan de fairs voorlopig niet door.

Workshops buiten koken

Dutch Ovens, Skillets, de geur van houtvuur… gaat jouw hart daar ook sneller van slaan, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

Of lijkt het je leuk om er meer van te weten?

Schrijf je dan in voor een workshop Oorspronkelijk Koken. De eerste kookworkshop is op 11 april en kost €49,95 p.p. Wie geeft de workshops? De workshops van De Vuurmeester worden gegeven door Christian Boomker, De Vuurmeester.
Christian is oud-wereldkampioen Snert koken, won in 2016 de Lidl Stampioenschappen, is lid en oprichter van “Bad to the Bone” het “Beste Culinaire BBQ team van Nederland 2018 en 2019” en is een erkend leermeester voor de keuken. Naast zijn werk als kok kookt Christian al jaren op houtvuur en met gietijzer.
Oorspronkelijk Koken, zoals hij het zelf noemt. Waar vinden de workshops plaats? De kookworkshop vinden plaats bij Buitenkookproducten.nl, Zuiderdiep 42, 9523 TG Drouwenermond in Drenthe.
Een workshop begint om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur, houdt rekening met enige uitloop.

Buitenkookproducten.nl is een webshop maar tijdens de workshops is er ook de gelegenheid om hun mooie producten te bewonderen en aan te schaffen. Hoe gaat zo’n workshop in zijn werk? Tijdens de workshop worden er verschillende gerechten bereid en geproefd wanneer
deze gereed zijn. Zo hebben we de meeste tijd om te koken.
Er zijn materialen aanwezig, maar als je het prettig vindt om met je eigen materiaal te koken dan is dat geen probleem! Ik/we komen niet uit de buurt, is er de mogelijkheid om te overnachten? Vanaf April is er de mogelijkheid om
tegen gereduceerd tarief te overnachten op het nabij gelegen camping ‘t Nije Hof.
Op deze camping is het toegestaan om op open vuur te koken!
Vermeld bij de reservering dat je een workshop bij De Vuurmeester volgt.

De workshops zijn vanaf april altijd op een zaterdag van 11.00 – 15.00 uur.Op de site van De Vuurmeester kun je je inschrijven.
(minimaal 4 en maximaal 10 personen per workshop).

Data van de kookworkshop zijn: 2021

zaterdag 10 april 2021 VOL
zaterdag 15 mei  2021VOL
zaterdag 5 juni 2021VOL
zaterdag 12 juni  2021VOL
zaterdag  4 september 2021VOL
zaterdag 23 oktober 2021 feestdagen special
zaterdag 27 november 2021 feestdagen special
VOL
1 beschikbaar
  • Bijgewerkt op 24-7-2021