Verzenden en Retourneren

Wij verzenden onze producten naar Nederland en België met Post-NL. De bestellingen verpakken we met de grootste zorg.

Naar Nederland

Binnen Nederland geldt dat we geen verzendkosten in rekening brengen vanaf € 50,-. Bij een aankoop onder dit bedrag, brengen we € 6,95 in rekening.

Naar België

Bij verzendingen naar België brengen we € 7,99 in rekening.

Track en Trace code

Alle bestellingen (met uitzondering van brievenbuspost) worden met een Track & Trace code verstuurd. Op deze manier kan iedereen de bestelling volgen totdat deze is afgeleverd.

Retourneren

Je wilt een product aan ons retourneren. Kijk in onze algemene voorwaarden voor alle details betreffende je recht op retour.

We hebben je bestelling met de grootste zorg uitgevoerd. Het kan desondanks voorkomen dat een artikel niet aan je verwachtingen voldoet.

Het is geen probleem om bij Buitenkookproducten.nl je aankoop te retourneren. Wel zijn er een aantal spelregels:

14 dagen bedenktijd

Het is mogelijk om bij Buitenkookproducten.nl je bestelling te retourneren. Het is van belang dat dit binnen 14 dagen na aankoop via info@buitenkookproducten.nl of via je account aan ons meldt.

  • Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren;
  • Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen;
  • Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen nadat we je retour hebben ontvangen;
  • Enkel de kosten voor retour van jouw adres naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.

Status van het product

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via het formulier.

Invalid Email
Invalid Number