De designer Magma tuinhaard voor gezellige zomeravonden

Houd jij net als wij van buiten koken? Ben je op zoek naar een mooie tuinhaard of een warmtebron voor lange zomeravonden? Dan is de Magma vuurhaard een absolute aanrader. Met dit prachtige, designer product combineren we het beste van twee werelden. Niet alleen maak je de lekkerste vis-, vlees- en groentegerechten in de Magma tuinhaard, je blijft ook lekker warm na het koken. Wil je nog even buiten blijven zitten na het eten? Dan gooi je wat extra haardhout op de tuinhaard van Magma en geniet je van lange avonden in de buitenlucht. Met de No Axe houtklover creëer je in een mum van tijd het perfecte brandhout: ideaal voor tijdens een feestje, buurt barbecue of familiebijeenkomst.

De voordelen van de Magma vuurhaard

De Magma haard stoot een flinke dosis stralingswarmte uit door haar levendige vlam. Er komt weinig rook vrij bij de verbranding, zelfs als het gaat om een Magma bbq of Magma pizza. Door de vorm van de Magma vuurhaard circuleert de luchtstroom en treedt verbranding twee maal op. Daardoor heb je weinig rookontwikkeling en komt er slechts een geringe hoeveelheid aan verbrandingsproducten vrij. De Magma tuinhaard is bovendien duurzaam, mobiel en weegt slechts 15 kg. Aan het handvat kun je de Magma haard gemakkelijk optillen en verplaatsen naar je terras of onder een overkapping.

De verschillende typen Magma haarden

Ben je op zoek naar een Magma tuinhaard? De Magma vuurhaard is verkrijgbaar in drie verschillende typen. Zo is er de Magma tuinhaard van zwart gecoat staal, de Magma tuinhaard RVS en de Magma tuinhaard van corten staal. Alle drie de producten zijn via onze website te koop. Je kunt bij ons veilig en snel betalen via IDeal en krijgt 14 dagen bedenktijd om te besluiten of je definitief de trotse eigenaar bent van een mooie Magma bbq, Magma set of Magma vuurhaard. Vanaf 50 euro bezorgen wij het product van jouw keuze gratis bij je thuis. Uiteraard kun je jouw bestelling volgen via een unieke Track & Trace code.

Magma set en outdoor accessoires

Met Magma technologie kun je alle kanten op. Als aanvulling op de standaard tuinhaard van Magma kun je ook kiezen voor een Magma Pizza of andere cookware. Ook verkopen wij speciale aanmaakblokjes om de Magma kachel snel op temperatuur te krijgen. Kortom, met een Magma vuurhaard kun je alle kanten op. Het is een ideaal product voor liefhebbers van buiten koken en gezelligheid. Door haar vele functies is de tuinhaard van Magma een duurzame investering in culinair genieten. Heb je vragen over een specifiek product? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Laat een reactie achter