Wil je Binnenkort een Tuinfeestje Organiseren?

Om een tuinfeestje te organiseren hoeft het echt niet per se warm te zijn buiten, integendeel. Winterse tuinfeestjes zijn misschien wel de leukste, als je tenminste zorgt voor een lekker vuurtje. Dit kun je bijvoorbeeld doen met de Petromax Atago vuurschaal. Een vuurschaal is de perfecte manier om jouw tuinfeestje mee aan te kleden, want het geeft niet alleen warmte, maar ook licht. In de winter is het nu eenmaal snel donker, en als je wilt dat mensen tijdens je feestje zo lang mogelijk blijven hangen dan is deze vuurschaal bbq precies wat je nodig hebt. Je leest het goed, het is niet alleen een vuurschaal maar ook een barbecue! Met het rooster dat je er bovenop zet bereid je gemakkelijk de lekkerste stukjes vlees, waarmee je jouw feestje tot een groot succes maakt.


Petromax Atago Vuurschaal

Barbecueën en warm blijven tegelijk

Heb jij er ook altijd een hekel aan dat je kleren zo gaan stinken van een barbecue, maar wil je wel dichtbij het vuur zitten? Dan is deze bbq vuurschaal echt iets voor jou. Door de unieke luchttoevoer produceert hij namelijk niet zoveel rook, en kunnen jullie er dus gezellig met zijn allen omheen zitten. Stel je het alvast even voor: Gezellig met zijn allen rondom deze Petromax Atago Vuurschaal met een biertje of wijntje, terwijl er tegelijkertijd op het rooster lekkere worstjes of hamburgers worden gebakken. Als je op een tafeltje aan de zijkant wat salades en stokbrood neerzet heb je al gauw de hele barbecue compleet, en daarmee jouw tuinfeestje.


Tijd voor kampvuurverhalen

Als jullie de barbecue achter de kiezen hebben kunnen jullie nog uren genieten van het vuurtje in deze handige vuurschaal bbq. Je kunt hem namelijk ook als een soort oven of kachel gebruiken, zelfs als je überhaupt niet gaat barbecueën. En als mensen wat alcoholische drankjes op hebben volgen meestal de kampvuur verhalen. Grappige anekdotes, verhalen over ex-geliefdes en hilarische dingen die ze vroeger hebben gedaan. Dit is wat tuinfeestjes (of feestjes in het algemeen) zo leuk maakt. Als de basis van je feestje goed is dan volgt de rest vanzelf. Oftewel, als jij zorgt voor een fijne sfeer en lekker eten dan is de kans groot dat je tuinfeest helemaal slaagt. Met bovengenoemde vuurschaal bbq is dat niet zo moeilijk. Deze is speciaal ontworpen om zowel als vuurschaal te dienen als om vlees op te bakken, wat hem het ideale exemplaar maakt voor een feestje in de buitenlucht.


Petromax Atago Vuurschaal

Maak de lekkerste hapjes voor je tuinfeestje

Wil je naast de lapjes vlees die je op de vuurschaal bakt nog wat meer hapjes maken op je tuinfeestje? Denk dan aan dingen die je gemakkelijk met één hand opeet, oftewel tapas. Maak kleine wraprolletjes met kipfilet of zalm, prikkertjes met tomaat en mozzarella of stokbroodjes met zelfgemaakte hummus en avocado. Deze hapjes zijn gemakkelijk rond te delen als iedereen rondom de vuurschaal zit, en ideaal voor tijdens een tuinfeestje. En is het echt heel koud buiten? Dan kan natuurlijk de glühwein niet ontbreken!

Laat een reactie achter