Percolator koffie

De Petromax percolator koffie is ’s werelds meest bekende en klassieke koffiezetapparaat. De opvallende geëmailleerde percolator is gemakkelijk te gebruiken en maakt op authentieke wijze heerlijke koffie. De percolator koffie die je met deze Petromax koffiepot zet is een rijke, heerlijke koffie, aromatisch en vol van smaak.

En dat in enkele minuten.

Percolator koffie schoonmaken.

De geëmailleerde percolator van Petromax is demonteerbaar en zodoende eenvoudig te reinigen.De percolator mag alleen gereinigd worden met lauwwarm water en eventueel een borsteltje. Géén zeep gebruiken aangezien dit de smaak negatief beïnvloed!

De techniek in de percolator is zeer eenvoudig

Het kenmerkende ontwerp “Western” is zeer geliefd vanwege de percolator koffie met die pure en geconcentreerde volle smaak en vooral de eenvoudige manier van koffiezetten. De techniek in de percolator is zeer eenvoudig doch super doeltreffend. Bij verhitting stijgt het water door een buis dankzij het uitgekiende percolator principe. Aan het bovenste uiteinde van de buis is een rond filter voor het koffiepoeder bevestigd. Het stijgende water dat uit de bovenkant van de buis komt, druppelt op het koffiepoeder
en loopt vervolgens door een zeef terug naar de pot. Daar vermengt het zich met het water en stijgt opnieuw. Hoe langer het water in de Petromax percolator koffie circuleert, des te intenser de koffie of thee smaakt. Dit unieke principe geeft de beste smaken van thee en koffie vrij.

Dus je slaagt er thuis, op de camping of tijdens andere buitenactiviteiten zonder veel moeiten om een aromatische volle koffie te bereiden! Zodra de percolator koffie begint te pruttelen en sissen, is het al het water door het filter gegaan en is je koffie klaar. Nu is je keuken gevuld met de heerlijke geur van vers gezette koffie!

Voor het zetten van koffie heb je het volgende nodig:

Een Petromax percolator Goede koffiemolen en goede verse koffiebonen of gemalen koffie van hoge kwaliteit Een pannenlap of ovenhandschoen
Vers water Een gasfornuis, brander of andere hittebron (inductie is geen optie!)

Het kopen van een Petromax percolator


Als je op zoek bent naar een Petromax percolator, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze website bieden we de Petromax percolator aan in het zwart of wit. Als je bij ons een Petromax percolator bestelt, krijg je 14 dagen bedenktijd om te besluiten of je definitief de trotse eigenaar wilt worden van deze geweldige percolator. Koop je een product voor meer dan 50 euro? Dan leveren we het gratis bij het adres van jouw keuze af. Na je bestelling kun je het pakket volgen met een unieke Track & Trace code. De betaling verloopt bij ons altijd veilig en snel, bijvoorbeeld met behulp van IDeal. Heb je nog aanvullende vragen over een specifiek product, de levering of de service die je kunt verwachten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan per e-mail, maar ook telefonisch. We staan je graag te woord!

Laat een reactie achter