De No Axe houtklover |’s Werelds veiligste manier om hout te kloven zonder bijl

Houd je van een gezellig vuurtje in de tuin, heb je een open haard of ben je fan van buiten koken? Dan weet je zonder twijfel hoe belangrijk goed brandhout is. Zonder het juiste hout van de juiste dikte gaan je plannen letterlijk in rook op of krijg je het vuur niet eens aangestoken. Toch is het maken van hakhout niet zo makkelijk als het lijkt. Bij het hakken van hout moet je zeker weten dat je een stabiele constructie hebt en geen onnodig risico loopt. Met de No Axe houtklover heb je de ideale oplossing te pakken. Je hoeft geen bijl te gebruiken en het hout niet eens aan te raken.

No Axe houtklover

Hoe werkt de houtsplijter?

Dit veilige stuk gereedschap maakt het hakken van hout niet alleen minder risicovol, maar ook makkelijker en sneller. Het gebruik van dit eenvoudige gereedschap is simpel en je hoeft het hakhout niet vast te houden. Hoe werkt het dan wel? Een stalen constructie en rubberen hamer zorgen ervoor dat je makkelijk hout kunt maken, kloven en splitsen. De No Axe houtklover weegt 4,5kg en is dus gemakkelijk tot dichtbij het brandhout te verplaatsen, zodat je hier geen grote afstanden mee af hoeft te leggen. De houtsplijter wordt geleverd met een beschermrubber voor de momenten dat je de No Axe houtklover niet gebruikt.

Wanneer kun je het beste hout maken?

Wil je het hout gebruiken voor een vuurhaard, barbecue of een frontier stove? Dan is het handig om het hout niet te ver van te voren te splijten. Wist je dat je hout het beste vers kunt kloven? Dan is het indrogen namelijk nog niet begonnen. Als hout indroogt, worden de houtvezels taai en wordt het moeilijker om hout op een fijne manier te hakken. Het advies is dan ook om hout nooit langer dan een week voor het kloven, te zagen.

Het kopen van een houtklover

Als je op zoek bent naar een No Axe houtklover, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze website bieden we de No Axe aan met of zonder hamer. Als je bij ons een houtsplijter bestelt, krijg je 14 dagen bedenktijd om te besluiten of je definitief de trotse eigenaar wilt worden van dit veilige stuk gereedschap. Koop je een product voor meer dan 50 euro? Dan leveren we het gratis bij het adres van jouw keuze af. Na je bestelling kun je het pakket volgen met een unieke Track & Trace code. De betaling verloopt bij ons altijd veilig en snel, bijvoorbeeld met behulp van IDeal. Heb je nog aanvullende vragen over een specifiek product, de levering of de service die je kunt verwachten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan per e-mail, maar ook telefonisch. We staan je graag te woord!

Laat een reactie achter