Weet jij Welke Voordelen Deze Kookkachel Biedt

“People who love to eat are always the best people”

                                                                       ~ Julia Child ~

“Outdoor cooked meals are always the best meals”

                                                                       ~ De Vuurmeester ~

Met deze quotes in gedachten kun je alleen maar concluderen dat buitenkokers eigenlijk de leukste mensen zijn die het lekkerste eten.

Als dat inderdaad het geval is, dan wil je natuurlijk het hele jaar door buiten koken én eten. Nu zijn er heel veel mensen die het hele jaar door wel buiten koken en/of barbecueën, maar ook buiten eten is niet veel mensen gegeven.

Ook voor mij is dat helaas geen optie, maar sinds er een kookkacheltje aan de verzameling is toegevoegd kunnen we in elk geval al langer buiten vertoeven. Ik gebruik bij voorkeur mijn Dutch Oven (zonder pootjes) en mijn skillets om in te koken. Voor mijn kacheltje geen enkel probleem…

Kookkachel

Koken op dit kacheltje is  sowieso ontzettend leuk én het geeft ook nog eens lekker veel warmte af. Na het koken kun je dus gezellig rondom het kacheltje zitten en genieten van je maaltijd, dankzij de lange schoorsteen heb je ook nog eens weinig last van rook.

Het kacheltje heeft bovenop de kookplaat een “deksel” dat verwijderd kan worden zodat er in de ontstane ruimte een pan geplaats kan worden. Zo zijn ook bereidingen die een hogere temperatuur vragen geen enkel probleem.


Doordat alle onderdelen in het kacheltje passen en de pootjes opklapbaar zijn kan het kacheltje gemakkelijk meegenomen worden naar het strand, het park of naar de camping.

Met een speciale tentdakdoorvoer en een vonkenvanger kan het kacheltje zelfs in een tent gebruikt worden, waarmee voor de echte liefhebber het winterkamperen tot de mogelijkheden gaan behoren.

Kortom: een multifunctioneel kooktoestel en een superleuke toevoeging voor iedere buitenkeuken!

Het Kopen van een Kookkachel

Als je op zoek bent naar een Kookkachel, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze website bieden we twee soorten Frontier stove houtkachels aan. Als je bij ons een kookkachel bestelt, krijg je 14 dagen bedenktijd om te besluiten of je definitief de trotse eigenaar wilt worden van dit prachtige product! Koop je een product voor meer dan 50 euro? Dan leveren we het gratis bij het adres van jouw keuze af. Na je bestelling kun je het pakket volgen met een unieke Track & Trace code. De betaling verloopt bij ons altijd veilig en snel, bijvoorbeeld met behulp van IDeal. Heb je nog aanvullende vragen over een specifiek product, de levering of de service die je kunt verwachten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan per e-mail, maar ook telefonisch. We staan je graag te woord!


Heb jij nog andere tips?

Heb jij na het lezen van dit blogbericht nog tips voor mij of andere lezers? Reageer dan vooral hieronder :). Tips, lekkere recepten, een geslaagde avond of juist minder geslaagde ideeën als waarschuwing ;), alles mag.

2 reacties

 1. Ramon en Libertje Berlauwt-Datema op 08/08/2021 om 20:22

  Van de week in de showroom van buitenkookproducten geweest. Zeer gastvrij ontvangen en uitgebreid informatie gekregen over producten waar wij interesse in hadden.
  Een daarvan is de Frontier stove.
  Gisteren rustig in laten branden en uitgeprobeerd. Werkt perfect. Speklappen op gebakken. Ging zeer vlotjes.
  De stove doet alles waarvoor hij ontworpen is.
  Wij gaan hier veel plezier van hebben.
  Met dank aan Michel en partner.

  • Buitenkook producten op 09/08/2021 om 13:21

   Goedemiddag Ramon en Libertje,

   Wat fijn om te horen dat de kachel zo goed bevalt! Straks bij kouder weer heb je er ook nog lekkere warmte van.
   Groet Michel en Yvonne

Laat een reactie achter