• Vandaag voor 17:00 besteld

    De volgende werkdag verzonden

  • Gratis verzending boven 50 euro

    Gratis afhalen in Drouwenermond

  • Webwinkelkeur2
    Vertrouwd online kopen met

    de zekerheid van Stichting Webwinkelkeur

Wat neem je mee naar een festival camping?

Wat neem je mee naar een festival camping?

Wanneer je naar een festival gaat is een goede voorbereiding niet onbelangrijk. Als je goed voorbereid bent kun je sowieso alle leuke Festivals af gaan. Natuurlijk neem je je kaartje en identiteitsbewijs mee, maar er zijn ook dingen die vaak vergeten worden.

Koken festival

Wij van Buitenkookproducten.nl hebben de belangrijkste kook spullen voor je op een rijtje gezet die je mee zou kunnen nemen wanneer je naar een Festivals gaat. Lekker eten hoort daar bij. Wat is er nou leuker als je met een groepje een uurtje er tussen uit wil en terug gaat naar de camping om dan te eten.

We hebben voor de liefhebbers de Ecogrill, deze is gemaakt van Elzenhout en brand helemaal op tijdens het eten. Op het rooster kun je de hamburgers, worstjes of saté leggen.

Koken festival met de stove Envirofit CH520

Deze lichtgewicht van Envirofit CH5200 is geschikt voor vele buiten kook momenten.  Je kunt door middel van de lucht toevoer zelf je temperatuur bepalen.  Met relatief weinig kolen is deze Stove uitermate geschikt voor de BBQ of in de Gietijzeren Koekenpan je uitjes, knoflook of bijgerechten klaar te maken.

Tijdens het kamperen is deze functionele Stove ook als BBQ te gebruiken. Het reinigen en verwijderen van de as is een eenvoudige handeling.

Zo kan je optimaal genieten van een geweldig Festival.

Laat een reactie achter