Wat neem je mee naar een festival camping?

Wanneer je naar een festival gaat is een goede voorbereiding niet onbelangrijk. Als je goed voorbereid bent kun je sowieso alle leuke Festivals af gaan. Natuurlijk neem je je kaartje en identiteitsbewijs mee, maar er zijn ook dingen die vaak vergeten worden.

Koken festival

Wij van Buitenkookproducten.nl hebben de belangrijkste kook spullen voor je op een rijtje gezet die je mee zou kunnen nemen wanneer je naar een Festivals gaat. Lekker eten hoort daar bij. Wat is er nou leuker als je met een groepje een uurtje er tussen uit wil en terug gaat naar de camping om dan te eten.

We hebben voor de liefhebbers de Petromax RF33 stove , deze is gemaakt van aluminium en is een geweldige Stove om met een gietijzeren koekenpan je de hamburgers, worstjes of saté bakken.

Koken festival met de Joy stove

Deze lichtgewicht van Joy stove is geschikt voor vele buiten kook momenten.  Je kunt door middel van de lucht toevoer zelf je temperatuur bepalen.  Met relatief weinig kolen is deze Stove uitermate geschikt voor de BBQ of in de Gietijzeren Koekenpan je uitjes, knoflook of bijgerechten klaar te maken.

Tijdens het kamperen is deze functionele Stove ook als BBQ te gebruiken. Het reinigen en verwijderen van de as is een eenvoudige handeling.

Zo kan je optimaal genieten van een geweldig Festival.

Starten met buiten koken! Koop nu je eigen: Petromax Atago Vuurschaal | Petromax | BBQ benodigheden

Laat een reactie achter