Het verhaal achter Coox stove

Coox stove

Nog elke dag koken 2,6 miljard mensen op open vuur of slechte kooktoestellen. Voor de gezondheid en het klimaat heeft dit een enorme impact. 4 miljoen mensen sterven jaarlijks aan de gevolgen.

“Clean cookstoves” als de COOX stove zijn de oplossing voor deze problemen.

Het verhaal is in Nederland niet bekent over de problemen met koken op open vuur, en de noodzaak van clean cookstoves. Daarom doen wij als buitenkookproducten.nl mee met de Coox campagne.  Zo kunnen mensen op een leuke en verrassende manier kennis maken met dit kooktoestel voor hier en daar.  Want de stove is niet alleen geschikt voor arme landen, maar ook een erg mooi buiten kooktoestel voor in de achtertuin of op de camping! Door het verhaal te vertellen over de Coox stove, werken we aan ons uiteindelijke doel zoveel mogelijk clean cookstoves te verspreiden in ontwikkelingslanden.

De COOX stove is veel meer dan alleen een leuk toestel om buiten op te koken.

Het apparaat is gemaakt voor ontwikkelingslanden, waar het miljoenen levens kan redden! Met jouw aankoop heb je niet alleen zelf een stove in huis, zorg je er ook voor dat een gezin in een arm land erop kan koken, en daar hebben ze hem nog veel harder nodig!  Met de verkoop van elke stove hier, wordt één clean cookstove voor een gezin in een ontwikkelingsland gerealiseerd. Dit doen we samen met Envirofit International, internationaal erkende organisaties die ervaring hebben met cookstove projecten in Afrika en India..  Voor elke stove die hier verkocht wordt gaat er een naar een cookstove project.

Buitenkookproducten.nl verkoopt een vergelijkbaar product de Petromax RF33

Laat een reactie achter