Black friday deals nederland

Buiten kookproducten kunnen vaak prijzig zijn. Een nieuwe Dutch oven, percolator, emaille pannen of een driepoot BBQ.
Dit zijn allemaal producten die je in huis moet hebben en als ze dan kapot zijn, heb je gewoon binnen een bepaalde tijd een nieuw product nodig.
Tijdens Black Friday is het ultieme moment om al jouw kapotte of emaille pannen te vervangen voor gloednieuwe exemplaren.
Tijdens deze dag in november betaal je wat minder geld, wat je vervolgens weer aan iets anders kunt besteden.


Ben jij al bekend met het fenomeen Black Friday? Dit is dé dag in november waarop jij al jouw favoriete producten kunt bestellen en voor vaak weinig geld. Op de vierde vrijdag in november wordt Zwarte Zaterdag altijd gevierd. Daarnaast vindt dit tafereel zijn oorsprong in Amerika. Hier wordt Thanksgiving namelijk altijd op de dag voor Black Friday gevierd. Omdat veel Amerikanen de vrijdag ná Thanksgiving vrij zijn, is dit dé perfecte dag om producten wat goedkoper aan te bieden.
Nederland heeft dit principe snel overgenomen. Want als ergens korting is, zijn we er snel bij! Al jaren doen de bekende winkels mee maar sinds een paar jaar wordt deze dag ook binnen de lokale boetiekjes populair.


Scoor buitenkook producten op Black Friday

Eén van de productcategorieën waar altijd veel producten worden aangeboden tijdens Black Friday, is Dutch ovens.
Tijdens Black Friday 2019 kun je niet alleen goedkope Dutch ovens vinden, maar ook de wat dure driepoot sets worden voor één keer in de aanbieding gegooid. Dit betekent wel dat je er op tijd bij moet zijn, want de goede deals zijn snel weg. Heb je bijvoorbeeld altijd al gedroomd van een No axe houtkover, emaille pannen of wil je juist een Envirofit rocket stove?
Tijdens deze dag is er op elke product categorie wel een goede deal te vinden!


Behalve Dutch ovens vindt je ook veel BBQ benodigheden deals.
Is je vuurschaal stuk of ben je wel aan een nieuwe toe? Houd Black Friday Nederland goed in de gaten!

Mis geen enkele buiten kook deal.

Laat een reactie achter