Buitenkook Producten

Vanaf 2011 zijn wij zo enthousiast geworden over het buiten koken dat we besloten hebben om dealer te worden van kwaliteitsproducten uit Denemarken, America en Hongarije daar naast hebben wij ook een BBQ shop in Drenthe.

De trend is dat veel kampeerders (grote groep mensen) terug naar de natuur willen. Back to basic. Heerlijk in de natuur genieten van de beleving van "het outdoor buitenkoken". Voor deze groep mensen hebben wij de beste kwaliteit buiten kook producten geselecteerd. Bijvoorbeeld een avondje barbecue op de camping met een Driepoot xl, Dutch Oven of met een Heksenketel.

Wij koken zelf ook op de buitenkook producten en kunnen je een demonstratie geven zodat je de juiste keuze kunt maken. Het is natuurlijk leuk om een een driepoot met heksenketel of een Envirofit G3300 stove te zien branden. Want koken op sprokkelhout is duurzaam en ook nog eens erg leuk om te doen!

Welke keuze heb je?

Zo heb je keuze uit Vuurschalen, Dutch Ovens , Driepoten Barbecue, Envirofit, Kolen stove, Magma Tuinhaard en zelfs een Outdoorchef houtskool barbecue.  Wij hebben zo een evenwichtig assortiment samengesteld met voor iedere wens een passend buiten kook product van de beste kwaliteit.

Service staat bij Buitenkook Producten hoog in het vaandel

Bovendien kun je voor service en informatie ook terecht in onze BBQ shop in Drenthe deze is gevestigd in Drouwenermond op de grens Groningen / Drenthe en zeer goed bereikbaar vanaf Emmen en Assen.

Wij kunnen je daar helpen als je advies nodig hebt, of de producten eerst wilt bekijken voordat je tot aankoop over gaat.

Je staat binnen 30 minuten bij ons voor de deur en kunt gratis parkeren.

Bestellingen geplaatst via Buitenkookproducten.nl kunnen ook worden afgehaald in de BBQ shop in Drenthe, het is mogelijk om contant te betalen bij afhalen. Er is een pinautomaat aanwezig.

Koffie of thee is zo gemaakt!

Openingstijden: Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur en zaterdag van 12.00 - 16.00 uur

Liever op een andere dag of tijd langskomen? Geen probleem maar graag van te voren even bellen zodat je niet voor een gesloten deur staat.